MCCM 

Medical Cosmetics 

XR Cellular Magic

50 ml

XR Cellular Magic is een revitaliserend serum dat expressielijnen vermindert en het verouderingsproces van de huid vertraagt. Het is rijk aan huidversterkende ingrediënten zoals vetzuren en het is vooral effectief in het verminderen van roodheid en verzachtende geïrriteerde huid, na elke vorm van gezichtsbehandeling. Het is ook een uitstekend homecaresserum en als je het eenmaal probeert, zul je het niet verlaten.

XL Cellular Performance

15 ml

XR Cellular Performance is een innovatief en reconstructief schoonheidsmiddel voor oogcontouren. Onder de actieve ingrediënten vinden we vitamine C & E, Bisabolol en White Bee Wax. Het heeft een hef- en antirimpeleffect omdat het diep hydrateert, waardoor de gezichtsgloed die na verloop van tijd verloren is gegaan hersteld is.


XR Body Lotion

200 ml

XR Body Lotion is een lichaamsproduct voor thuiszorg dat uw huid intens voedt en een maximale hydratatie en een aangenaam gevoel van welzijn biedt. De formule maakt een snelle opname mogelijk en uw huid zal deze speciale behandeling waarderen, waardoor deze zijdezacht en stralend is.

XR Hand Cream

50 ml

Vanwege de actieve bestanddelen biedt XR Hand Cream een speciale verzorging en bescherming voor de handen, waardoor uitdroging en barsten van de huid worden voorkomen. Als het meest blootgestelde deel van het lichaam, hebben onze handen de beste voedingsstoffen nodig en verdienen, zoals Aloë Vera, Musk Rose en Calendula.XR Foot Cream

50 ml

XR Foot Cream is ontworpen met als doel het herstellen van huidscheuren en droogheid van de voeten. De actieve bestanddelen, zoals Ureum, Tarwekiemen en Musk Rose zorgen voor vocht en regeneratieve eigenschappen. De voeten zijn onze basis van ondersteuning en ze brengen ons overal, we moeten ze onze beste aandacht geven. MCCM XR Foot Cream biedt de beste verzorging die uw voeten ooit hebben gevoeld.