MCCM 

Medical Cosmetics 

Pack Meso Salicylic 20%

box 6 treatments

Aangegeven om huiden te verwijderen, rimpels te verminderen en comedonen te behandelen. Het verbetert de tekenen van veroudering en door de zon beschadigde huid. Het breekt de eiwitbinding tussen de huidlagen af en zorgt voor snellere exfoliatie. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen en helpt de acne-ontsteking te verminderen.

Pack Meso Azelaic 25%

box 6 treatments

Azelaic peel heeft anti-oxiderende en comedolytische eigenschappen. Het helpt het verschijnen van post-acne te verminderen, vlekken en andere verkleuringen, verfijnen van het huidoppervlak en het onthult een meer gelijkmatige teint. Het zal gevoeligheid verminderen en het is verenigbaar met elk huidtype.Pack Meso Lactic 45%

box 6 treatments

Lactic Peel is een alfahydroxyzuur (AHA) dat de samenhang van oppervlaktecellen afneemt en vervolgens de verdikking voorkomt de van de hoornlaag. Het draagt bij om melanine synthese te beheersen en het is effectief in anti-verouderingsbehandelingen, dus activerend collageen en elastine productie. 

Pack Meso Mandelic 45%

box 6 treatments

Mandelic Peel wordt aanbevolen voor de rijpere huid, acne en hyperpigmentatie. Het werkt van binnenuit, resulterend in een dunnere hoornlaag die zal maken dat de huid licht en meer gevoel heeft. En een jeugdig uiterlijk.

Meso Pack Glycolic 30%

box 6 treatments

Glycolic Peel komt de huid ten goede door de cel te normaliseren in de opperhuid en het stimuleren van vorming van een nieuwe gezonde huid. Het is botanisch afgeleid van planten. Eigenschappen zijn hulp bij de behandeling van foto-aging, littekens, psoriasis, melasma en seborrheische keratose.

Pack Meso Pyruvic 20%

box 6 treatments

Pyruvic Acid, een vloeibare vorm van pyruvate, is het belangrijkste ingrediënt van Pyruvic Peel. Het gebruik ervan zorgt voor een diepe huid regeneratie, ideaal voor een behandeling van rimpel, foto-aging, littekens en striae. De effecten zijn, een gladdere textuur van de huid en minder duidelijke fijne rimpels worden verbeterd.


   
Pack Meso Jessner 10%  

box 6 treatments

Jessner Peel is geschikt voor de behandeling van acne en rimpels. Het zorgt voor een verlichtend en verhelderend effect op de huid het heeft eigenschappen van anti-oxidant die dat zal doen en het is een uitstekende peeling therapie.

Pack Meso Phytic 10%

box 6 treatments

Phytic Peel heeft Phytic Acid als het belangrijkste ingrediënt, rijk in anti-oxidant, whitening en regeneratieve eigenschappen. Het wordt aanbevolen om hyperpigmentatie te behandelen. Ook goede resultaten voor couperose van de volwassen huid.

Pack Meso Glutathine

box 6 treatments

Glutathione Peeling is een krachtige anti-oxidant die zichtbaar wordt bij Whitening-behandelingen en geeft goede resultaten. Het kan worden toegepast in het gezicht maar ook in donkere delen van het lichaam. Het biedt de huid met een stralende gloed, herdefiniëring van de poriën en verbetering van coetane hyperpigmentatie. 

Pack Meso Prof I

box 6 treatments

Meer informatie volgt

Pack Meso Prof II

box 6 treatments

Meer informatie volgt

Pack Meso AntiAging

box 6 treatments

De combinatie van Pyruvinezuur en Fytinezuur creëert de formule voor de Meso-antiverouderingsbehandeling voor huidverjonging en fotoveroudering. Het biedt uitstekende antioxiderende eigenschappen.

Pack Meso Lifting

box 6 treatments

Lifting Peel is een mengsel van melkzuur met DMAE, een formule ontworpen om een uitzonderlijke vochtinbrengende en verjongende behandeling uit te voeren. Deze combinatie van ingrediënten zal het huidoppervlak retextrueren, celvernieuwing stimuleren en het geeft een liftend effect. 

Pack Meso Flash 

box 6 treatments

De combinatie van Arginine, Acid Lactic en Allantoin veroorzaakt een flitseffect met onmiddellijk tensoreffect. Het helpt rimpels te verminderen, de dikte en stevigheid van de huid te verbeteren en de collageensynthese te verbeteren.

Pack Meso Regulator

box 6 treatments

Regulator Peel combineert de voordelen van Hexapeptides met Azelaic Acid. Deze formule is aangegeven om de dikte van de hoornlaag te verminderen, ontstoppen van poriën en vermindert de gevoeligheid van de huid. Het laat geweldige resultaten zien bij een acne huid. 

Pack Meso Jessner Modified

box 6 treatments

Jessner Modified Peel is een mix van melkzuur, citroenzuur en resorcinol. Het wordt aanbevolen voor de behandeling van rimpels, onvolkomenheden en huidveroudering in het algemeen. Het gebruik ervan produceert een exfoliatie van de meest oppervlakkige huidlagen, waardoor het een soepel en gezond uiterlijk krijgt.

Pack Meso Whitening

box 6 treatments

Whitening Peel is een krachtige combinatie van Arbutin, Citroenzuur, Melkzuur, Kojiczuur en salicylzuur. De eigenschappen zijn vooral handig voor depigmentatie behandelingen.. Het toont een grote effectiviteitsverlaging van vlekken veroorzaakt door blootstelling aan de zon, zwangerschap en acne. 

Pack Meso Mix

box 6 treatments

Meer informatie volgt