MCCM 

Medical Cosmetics 

Prof AntiAging

5 vails 10 ml

Anti-aging cocktail is rijk aan revitaliserende ingrediënten gebruikt voor verjonging, zoals Panthenol, DMAE, Organisch silicium, Centella Asiatica en Hylaronzuur. Deze super combinatie zal de tekenen van intrinsieke en extrinsieke veroudering verminderen, en daardoor een gehydrateerde, gevoede, soepelere en gerevitaliseerde huid geven.

Prof Whitening

5 vails 10 ml

Whitening-cocktail combineert glutathion, vitamine C en Pyruvic Acid, een krachtige anti-oxidant mix, ontworpen om een meer uniform, warme en gladde huid te krijgen. Ideaal voor depigmentatie behandelingen met wittende eigenschappen die smetten van melanische oorsprong helpt te verminderen.  Prof Cellulite

5 vails 10 ml

Cellulite-cocktail is een effectieve oplossing om gelokaliseerd vet en cellulitis te verminderen. De rijke combinatie van L-Carnitine, Cafeïne, organische silicum en Aziatische Centella heeft lipolytische en anti cellulitis eigenschappen zoals versterken, stevigheid, elasticiteit en zachtheid van de huid. Het zal de omvorming vergemakkelijken van het lichaam bij een programma voor gewichtsverlies. 

Prof Hair

5 vails 10 ml

Haircocktail is ontworpen om op de hoofdhuid aan te brengen. De combinatie van Glutathion, Panthenol, Biotine en Organisch silicium levert voedingsstoffen die versterken en voeden de haarzakjes en bevorderen de groei van nieuw haar. 
Fat Burner Coctails

5 vails 10 ml

De actieve ingrediënten van de Fat Burner cocktal, zoals Caffine, Organic Silicon, Centella Asiatica en Hyaluronidase werken als een krachtige behandeling om cellulitis te verminderen. De lipolytische eigenschappen zullen resulteren in het beste afvallen.

Out Countour Cocktails

5 vails 10 ml

Oogzakken, donkere kringen en rimpels kunnen ervoor zorgen dat je er lang moe en ongezond uitziet. De actieve ingrediënten van Out Contour-cocktail zijn specifiek aangegeven om deze condities te verminderen en te voorkomen. Het versterkt de stevigheid, verhoogt het vochtgehalte en verminderd rimpels in het gevoelige gebied rond de ogen. Het is een perfecte optie om de resultaten van de micronaald te maximaliseren met collageen inductietherapie.


Melanoout Cocktails

5 vails 10 ml

Een sterke en rijke anti-oxidant combinatie. In het bijzonder aanbevolen om huidproblemen zoals hyperpigmentatie  en ouderdomsvlekken te verminderen. Het voorkomt fotoveroudering, verbetert acne littekens en geeft de huid een meer jeugdige verschijning.

Skin Repair Cocktails 

5 vails 10 ml

Skin Repair-cocktail is speciaal geformuleerd als krachtig revitaliserende en vochtinbrengende oplossing, perfect voor een moe en beschadigde huid. De actieve ingrediënten zorgen voor elasticiteit, effectief in rimpels, slapheid en voor een behandeling van expressielijnen. 

Lipo Firming 

5 vails 10 ml

De krachtige actieve ingrediënten van deze MCCM cocktail hebben een verstevigende werking op de huid en gaan verslapping tegen. De werkzame stoffen stimuleren de activiteit van de fibroblasten die direct betrokken zijn bij de synthese van collageen en elastine. De stoffen vangen vrije radicalen af en voorkomen op deze wijze de cellulaire oxidatie. Met andere woorden een cocktail die de gezichts- en lichaamshuid herstelt.