MCCM 

Medical Cosmetics 

Cleansing Milk

200 ml / 500 ml

De Cleansing Milk verwijderd alle make-up en huid onzuiverheden.
Geschikt voor elk huidtype. Het heeft kalmerende en helende eigenschappen die een aangenaam gevoel bevorderen. Het is een onmisbaar product voor de dagelijkse huidverzorging en voor alle esthetische professionals.

Facial Tonic

200 ml / 500 ml

Facial Tonic brengt de pH van de huid in evenwicht en herstelt de hydrolipide film van de huid. Het geeft een aangenaam gevoel van frisheid en zachtheid. De zorgvuldige keuze van ingrediënten brengen is geschikt voor alle huidtypes.


Hydraface Cream

50 / 500 ml

Hydraface biedt elasticiteit, stevigheid en soepelheid voor de huid. Geschikt voor de gehydrateerd en gerevitaliseerd huid. Het helpt om het optimale niveau van hydratatie te herstellen en bestrijdt de vrije radicalen. Het heeft een zonebeschermingsfactor 15 SPF.

Purifying Cream

50 ml / 500 ml

Zuiverende crème die de celvernieuwing stimuleert en de balans in de huidcellen verbeterd. De rijke combinatie van Apricot, Myrtus, Myrrha en Glycolzuur maakt het een krachtige crème voor de vette omdat het de talgproductie reguleert. Bovendien heeft het antibacteriële en antiseptische eigenschappen, perfect om de verschillende niveaus van acne aan te pakken.


Regenerator Cream

50 ml / 500 ml

Sweet Balance

50 ml / 200 ml

Deze geweldige combinatie van actieve ingrediënten heeft diepe regeneratieve, hydraterende en verfrissende eigenschappen en vermindert onmiddellijk roodheid van de huid. Het bevat regeneratieve ingrediënten zoals toverhazelaar, kamille en aloë vera. Het is nuttig voor huidverbranding en een must-have voor na lasertherapie, gepulseerd licht, epilatie of elektrolyse.


AntiAging

50 ml / 500 ml

Anti-aging is een voedende en vochtinbrengende crème die voorkomt en vermindert expressielijnen en slapheid op het gezicht. Wanneer het dagelijks wordt toegepast, zal de huid worden voorzien van helderheid en elasticiteit en het neutraliseren van de tekenende vroegtijdige veroudering. 

Moisturzing Mask

500 ml

Moisturizing Mask heeft verzachtende en helende eigenschappen waardoor het een optie is voor een toepassing na het schillen. Het wordt aanbevolen om de uitgedroogde huid te herstellen en het is geschikt voor alle gezichtsbehandelingen. Het vermindert intracellulaire oxidatieve stress en voorkomt de kolonisatie van schadelijke bacteriën op de huid. Het is geschikt voor alle huidtypes en het is perfect voor professioneel gebruik.


Limpiador 2 in 1

200 ml

De Limpiador 2&1 is een reinigingslotion die is ontwikkeld is met als extra de huid te verstevigen en onzuiverheden te verwijderen zonder deze uit te drogen. Het maakt diepe reiniging van de huid mogelijk, zelfs op waterbestendige make-up.

12 BTX Gold Cream

50 ml

Een perfecte combinatie van rozenbottelolie, soja-eiwitten en peptiden die de vitaliteit van de huid bevorderen, verminderd het verschijnen van rimpels en het regenereren van de binnenste lagen van de opperhuid. Een bron van vitamine C en nuttige vetzuren, deze crème zal bieden maximale hydratatie voor een gezond uitziende en gouden warme huid.
24 HDNA Platinum 

50 ml

De rijke combinatie van fruitextracten, vitamines en plankton-extract, geeft platinum cream de mogelijkheid om een langdurige hydraterende werking. De actieve ingrediënten beschermt de huid tegen de gegenereerde stress door UV-straling en temperatuurvariaties. Van toepassing zijn kleine hoeveelheden op een schoon gezicht en zachtjes masseren tot het volledig geabsorbeerd wordt door de diamantdeeltjes die maakt je huid jong en warm in de dag. 

Smart Antiaging Cream

50 ml

Smart cream verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid en fungeert als een beschermende barrière tegen vrije radicalen. Het voorkomt veroudering van de huid vanwege zijn vochtinbrengende en voedende bestanddelen.Champagne Cream

50 ml

Champagne cream geeft de huid een hydraterende en voedende werking met Pomelo en Tangerine extract dat de huid diep zal kalmeren. Haar componenten hebben genezende en keratolytische eigenschappen, het bevordert de vorming van gezond weefsel.


Glutathione Cream

50 ml

Deze crème bevat glutathion, een geavanceerde whitening en anti-oxidant component, gecombineerd met Myrtus, Allium Cepa en Commiphora Myrrha. De rijke formule brengt helderheid en een jeugdige levendigheid voor de huid.Cvita 180 Cream

50 ml

CVita 180º creme zorgt voor bescherming van de huid, het voorkomt dat externe agressieve factoren zoals luchtvervuiling invloed krijgen op de huid. Door deze werkzaamheid wordt de vorming van rimpels en huidverkleuring verminderd. 

Proteohydra Cream

50 ml

Klik op deze tekst om te beginnen met bewerken. Gebruik deze ruimte om je producten, diensten of teamleden te beschrijven voor je bezoekers. Dubbelklik op de afbeeldingen om er één te selecteren die bij je tekst past. Klik onderaan op de groene knop met + om een nieuwe rij toe te voegen.Argireline Cream

30 ml

Argireline Cream bevat actieve ingrediënten die een natuurlijk Botox-effect creëren. Het ontspant de spieren waardoor het een efficiënte anti-rimpel creme is die expressielijnen verminderd en voorkomt.

Antismog Cream

30 ml

Antismog Cream is speciaal ontwikkeld om een polysaccharidebarrière die de huid beschermt tegen verschillende agressies afkomstig van de stedelijk vervuilde omgeving. Het hydraterende en verzachte effect voorkomt irritatie van de klimaatvariaties en het verhoogt het vermogen om ermee om te gaan en het bevordert het huidherstel

Poresrepair Cream

30 ml

Poresrepair cream is op basis van natuurlijke ingrediënten zoals Kruidnagelbloem extract, het vermindert de poriën van zichtbare grootte en verbeterd de huid en het algemene uiterlijk. Een sterk bondgenoot in het balanceren van de talgproductie. Het is nuttig voor een vette en gecombineerde huid met een acne neiging

Vlifting Cream

30 ml

Vlifting cream bevordert een sterk lifting-effect, verbetert de stevigheid en elasticiteit van de huid waardoor het gezicht hervormt. Het verhoogt de collageenspiegel en vermindert het verschijnen van rimpels. 

Atopical Cream

30 ml

Atopical heeft een kalmerende werking, die zorgt dat de irriterende reactie van de huid een revitaliserend effect geeft en is speciaal ontwikkeld voor gevoelige en atopische huid. De peptiden die deze cream bevat, stimuleert de collageen productie door een belangrijke groeifactor te activeren.

WA Arbutin

30 ml

WA Arbutin cream is een whitening-cream die minimaliseert het uiterlijk van huidvlekken, zorgt voor een gelijkmatige en lichtere teint. Het helpt om de huid te beschermen van agressies veroorzaakt door blootstelling aan uv-stralen. Het is een perfect thuisverzorgings product als depigmentaite behandeling om alles te maximaliseren.