MCCM 

Medical Cosmetics 

Slim Body Cream

200 ml / 500 ml

Slim Cream heeft belangrijke fytonutriënten, minaralen en vitamines die essentieel zijn voor een optimale gezondheid van de huid, waardoor hij stevig, gehydrateerd en gerevitaliseerd is. Deze crème Heeft antioxiderende eigenschappen en stimuleert de metabolisme, waardoor het een uitstekende optie is voor een afslankings- en ontgiftingsprogramma 

Phosphatyl

200 ml / 500 ml

Een innovatieve crème om cellulitis en gelokaliseerd te behandelen vet, met fosfatidylcholine, cafeïne, L-Carnitine, Paardenstaart en extract. De combinatie van deze ingrediënten dringen de huid binnen en stimuleren de lymfatische circulatie en het verbeteren van u metabolisme.

Hyaluro Body Cream

200 ml / 500 ml

Crème met lipolytische werking die bindingen breekt van de componenten van het vetmembraan en vergemakkelijkt hun eliminatie. De actieve ingrediënten, zoals Hyaluronidase, Centella Asiatica en cafeïne zullen de microcirculatie stimuleren die de lymfedrainage bevorderd en het verhogen van cellulair metabolisme.

Massage Cream

200 ml / 1000 ml

Het gebruik van MCCM Massage Cream is geïndiceerd voor spiercontracturen, verstuikingen, te hoge spierspanning, artrose, gewrichtsproblemen, rugpijn en hernia's. Het stimuleert de bloedsomloop en ontspant het zenuwstelsel.

Temple Cream

200 ml / 1000 ml

Temple is een anti-cellulitis crème met een huid verstrakkende werking. Ook werkt het drainerend en stimuleert het de cellulaire metabolisme en de doorbloeding van de huid. Samen met een krachtige massage zorgt de crème voor een goede werking van het lymfatisch systeem. Het elimineert de ophoping van toxines, vetten en vocht in weefsel wat effectief leidt tot een reductie van de lichaamsomvang.

Season

1000 ml

Het seizoen is een hermodellerende crème die vetophopingen vermindert in ons lichaam, met een verstevigend en zuiverend effect. Het stimuleert de perifere bloedsomloop, en daarom helpt het bij het elimineren van behouden vloeistoffen. De actieve ingrediënten, zoals paardestaart, wortel extract en ruscus, oefenen een ontgiftende werking uit en een meer gedefinieerde lichaamscontour bevorderen.

Bamboo Mechanic

200 ml

Meer informatie volgt

V-Tightening Cream

30 ml

Meer informatie volgt