MCCM 

Medical Cosmetics 

Pack Champagne

box 5 treatments

De combinatie van wijnsteenzuur, ascorbinezuur en natriumbicarbonaat biedt een intensieve anti-aging behandeling met een multi-actief exfoliëringssysteem dat chemische, enzymatische en micro-mechanische actie mengt. Pack Champagne is de perfecte behandeling om dode cellen te verwijderen en poriën te sluiten.

Pack 12 HBTX Gold

box 5 treatments

Pack Gold-behandeling bevordert de vitaliteit van de huid, vermindert het verschijnen van rimpels en regenereert de binnenste lagen van de opperhuid. De eigenschappen geven de huid een gladdere textuur en een lichtere uitstraling, minimaliseren onvolkomenheden en verminderen fijne lijntjes.

Pack 24HDNA Platinum

box 5 treatments

Pack Platinum is een luxe gezichtsbehandeling die een rijke mix van ingrediënten combineert en een diepe hydraterende werking biedt.

Pack Smart AntiAging

box 5 treatments

Pack Smart is een anti-verouderingsbehandeling geschikt voor volwassen met en verouderde huid. Deze behandeling zal de huidcellen vernieuwen en regeneren, vermindert zichtbaar rimpels. Vermindert verslapping en vlekken op de huid en hydrateert de huid. Maakt het glad en stevig.

Pack Proteohydra

box 5 treatments

Proteohydra Pack biedt voedingsstoffen die dat wel zullen doen helpen bij het herstructureren van cellen en verminderen van rimpels, geven elasticiteit en stevigheid voor de huid. Het is een voedende en diep hydraterende behandeling. 

Pack CVita 180

box 5 treatments

Ontworpen om de huid te voorzien van een volle gloed en lightening effect, CVita 1800 pack voorkomt fotoveroudering en beschermt de huid tegen externe agressies.